2010 m. rugpjūčio 27 d., penktadienis

Where the hell is summer??

           Sakau šaltą heey visiems. Pagalvojus supratau, kad šita vasara osum, labai linksma, labai (per daug) šilta, labai spalvinga, labai nuotaikinga ir visokia kitokia inga. But people, nejaugi ji jau baigias? Dar buvau prisiplanavus x dalykų padaryt.. ji dingo? Seriosly, tik kai atšalo oras, pasirodė lietus ir netyčia žvilgtelėjau į kalendorių, apėmė siaubas. Visos linksmybės pasibaigė. Nebent jum linskma pažadintam žadintuvo (arba mamos klyksmo) per lietų vilktis mokyklon. I don't think so. Vėl ta rutina - mokykla, namai, mokykla, namai. Šeštadienis - yay, sekmadienis - not really yay. Ir vėl. Tai taaip užknisa :x  ir kodėl niekas iš mūsų miestelio drąsuolių nesugalvoja padegt mokyklos? Kadangi tai vienintelė gimnazija kazluos, chillintume dar bent  pusę metų. But dream on :c

2 komentarai:

  1. Hey, babe. Nečilintum, o turėtum daug gražaus darbelio keliaut į artimiausią kitą gimnaziją antrai pamainai... Tikrai :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. nežinau kodėl tai rašau bet perskaičiau viska ką radau vos atsidaręs šį puslapi. keista bet aš ilgai ieškojau žmoniu kurie galvoja visai kaip aš - ir štai radau: You.
    P.S. Fall Out Boy - Geriausi

    AtsakytiPanaikinti