2010 m. rugpjūčio 11 d., trečiadienis

Sorry, neighbours!

            Is anksto perspeju, jei tu gyveni mano laiptinej, cia raso ne Viktorija. :DD
So, keletas priezasciu, kodel kartais noreciau kur nors pradangint salia gyvenancius zmones:

  • Rukaliai. Kaip smagu vakare gulet lovoj skaityt knyga, kai pro praverta balkono langa uzuodziu gaivu vasaros kvapa.. WAIT, stop. Tokio dalyko dar neteko uostyt, thanks, kaimynai! Jiem negana terst savo organizma, reikia dar ir kitu. Viena karta isejau i balkona ir uzstaugiau: "KAS CIA RUKO???" Keista, atsakymo nesulaukiau.
  • Muzika. Again, kaip smagu po ilgos dienos griut i lova ir ilsetis. Cha, you wish! Po keliu sekundziu dziaugsmo irgirstu zavu Dzordzes balsa ir nuotaika dingus. Dar vienas smagus dalykas - mano kaimynai, atrodo, pagyvene zmones, tikriausiai retkarciais uzsimano pabut siuolaikiski ir paleidzia dainas visu garsu. Thanks, bet man pakanka ir savos muzikos.
  • Girtuokliai. Kazkada nemazai po vidurnakcio sulaukus 5 skambuciu i duris ir pro akute pamacius vos ant koju pastovinti kaimyna,  kilo ranka skambint policijai. Nuslopinau ta nora, ir dar po kokiu 3 skambuciu, girtasis draugas (neisivaizduoju, kaip) nuejo namo, o as miegot. Bet to jam pasirode per maza. Ryte, einant is namu, koja atsidure vemalu balutej. I'm glad, koja buvo kitos kaimynes, bet jai tai irgi nelabai patiko.
  • Tvarka laiptinej. Dieve, kaip nekenciu to, kuris sukure ta kvaila laiptines slavimo grafika. Koks skirtumas, kad kruopsciai ja issluoju, po 10 minuciu ten dar daugiau purvo, nei buvo pries slavima. Bet ne, jei savo paskirtu laiku nesutvarkai visko, kas priklauso, sulauksi kandziu pensininkiu komentaru arba nuobodziu pamokslu, kad jaunimas siais laikais neatsakingas ir turi per daug laisvo laiko. Yeeeah, right.

  • Kaimynu sunys. Taaip, seimininkam jie meiluciai pupuciai, bet kai pamatau atbeganti urzgianti pabaisa ir isgirstu kaimyno komentara: "nebijok, nekanda", noriu nusaut abu. Viskas dar butu mazdaug pakenciama, jei tie super geri seimininkai sugebetu surinkt savo augintiniu reikaliukus. Nors jiem tikriausiai smagu grizus namo uzuost, kad visas namas dvelkia idomiu kvapu ir pamatyt, kad to priezastis yra keista mase ant batu padu.
  • Dar viena creepy priezastis:



               Labai nuosirdziai tikiuosi, kad po mano rasliavu, nebus nuzudytas ne vienas zmogus ar suo, bet nieko nepazadu! :>

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą