2010 m. rugpjūčio 6 d., penktadienis

Silpnybės

         As, kaip ir visi kiti, turiu nemazai silpnybiu. Kaip (turbut) visiem aisku(kur nebus, kai turiu facebook'e 700 draugu ir esu siaubinga pagyrune), labar sedziu pas teti Londone, ir kai naktim nesimiega, galvoju apie ivairiausia shit. Praeita nakti skaiciavau dalykus, nuo kuriu mane krato siurpuliukas. Nemanau, kad paminesiu viska, ka buvau prigalvojus, bet here we go, silnybes cia ir Lietuvoj.

  •  LONDONE
  1. Drabuziu parduotuves. Sakykit man ka norit, bet esu apsigimus shopaholike. Jei vitrinoj pamatau ka nors, kas nera labai pasenusio ar brangaus, pamatysit, kaip as sypsausi, ir mano tetis raukosi.
  2. Kosmetikos parduotuves. Nezinau, kas man pasidare, bet pradejau megt tepliotis visokias nesamones ant veido. NEE, dar netapau viena is tu kaip-as-atrodau panelyciu su tona pudros ant soliariumo nugairinto veidelio, ir duok Dieve, mane si ideja aplenks. Bet tikrai nieko neturiu pries skoninga makiaza. Be to, dazytis linksma. c: 
  3. Poreles. Kai kur  nors parke pamatau sedint meiliai susiglaudusius senukus arba karstai besiglamonejancius paaglius (!!) taip ir norisi issitraukt fotoaparata ir uzstaugt Cheese! Bet nemanau, kad toks demesys man butu i nauda. Jei rimtai, su sypsena ziuriu i visas Londono poras ir stengiuosi per daug nepavydet, nes visos grazuoliuku merginos butu bent su melyne po akim.
  4. Starbucks. Kai visi snekejo apie ta kavine, slapta norejau sukist jie i burnas po kojine. Niekaip nesupratau, kaip galima mylet prekes zenkla. Bet.. dabar stengiuosi lanku apeit ta kavine, kad neisleisciau pinigu and frappucino caramel cream (uz kavos puodeli Primarke iseina maikute) ar dar kokios dievisko skonio nesamones.
  5. HMV. Man tikriausiai pamazu vaziuoja stogas, bet kiekviena karta kai einu pro HMV, griztu atgal, uzsuku vidur, issitraukiu Fall Out Boy disku ir kokias 20 minuciu stoviu su jais rankose. Am, tikriausiai man fob ne i nauda, nes po to jauciuosi kaip zombis, galvoj kaupiasi mintys, kad man REIKIA tu disku, o akyse asaros, nes jie isiro kaip grupe ir beveik nera sansu, kad jie gris. Anyways, kai suimu save i rankas, ieskau ir kitu megstamiu grupiu albumu, ir stengiuosi nieko nepirkt galvodama, kad viska ko reikia turiu kompe..
  6. Anglu kalba. Ji tokia super mega ultra nuostabi, ir zmones cia sneka su tobulu akcentu, todel  man nenusibostu tiesiog sedet ir visa diena klausytis. Taciau sneket su manim angliskai nepatartina, nes mano atsakymas i visus klausimus buna maybe, o kai man ka nors pasakoja, visada linkcioju ir sypsausi. Bet labai neteiskit, nes kol neisgirdau, kokiu greiciu jie kalba irgi maniau, kad viska suprasiu. Deja.

  •   LIETUVOJ
           Kadangi gyvenu tokiam famous ir large miestely, pavadinimu Kazlu Ruda, drabuziu cia nusipirkt man nelabai eina. Nu, nebent noriu but panasi i zvonke, bet patikekit, as nenoriu. Kosmetika cia tokios kokybes, kad po keliu dienu tave pavers 30-mete, kai tau 15. Nei apie Starbucks, nei apie HMV cia zmones nera girdeje. Nebent tie laimes kudikiai, kurie dar iskisa nosi is Lietuvos arba naudoja interneta ne tik oniukei. Angliskai vietiniams geriau nekalbet, nes prisiekiu, drasko ausis marijampolietiskas akcentas (vargu, ar as kitokia), bet vel slovinami tie, kurie sugeba interneta naudoti kilniems tiklams, t.y. saugot kitu zmoniu klausai. Patikekit, vos ant koju bepastovintys, uz parankiu susikibe bedanciai girtuokliai taip pat neprivercia nusisypsot. So, kazluose silpnybiu reikia gerai paieskot. Bet, kai apsiprantu su gyvenimu ten, mane dziugina mazos smulkmenos, kurios kitiem zmonem tikriausiai pasirodytu juokingos.



3 komentarai: