2011 m. kovo 21 d., pirmadienis

short hellos and long goodbyes

                 Žinot tą jausmą, kai pamčius vieną žmogų, veide atsiranda šypsena, sunku nustygt vietoj ir viduj pasidaro maloniai šilta? Kai užtenka tą žmogų vien pamatyt, ir diena tampa prasminga. Kai per pamokas mokytojui aiškinant nesuvokiamus dalykus tu tiesiog sėdi ir kartu su skrandyje laukiančiais drugeliais mąstai, kada vėl pavyks išvyst tą mielą veidą. Veidą, dėl kurio ryte su didžiausiu entuziazmu keliuosi iš lovos. Taip, tai vienas geriausių jausmų.
                    Tačiau žinot tą jausmą, kai nusivili kitu, geru draugu?.. Ir pradedi mąstyt, ar tikrai jis buvo geras, ir aš išvis buvo draugas. Gal tiesiog praeivis, atsitiktinai užsukęs į tavo gyvenimą pasilabint ir palikt nežymų pėdsaką jame. Gal tam žmogui ne taip jau rūpėjo, kaip tu jautiesi, dėl ko liūdi ar džiūgauji. Jis tiesiog buvo šalia, bet juk "draugui" to negana. Aš per silpna iki galo suvokt šito žodžio prasmę, tačiau pasakysiu,kaip atrodo man. Draugai nebūna šalia tik tada, kai užeina noras. Draugai turi aukotis. Draugystė turi būt paremta kažkuo daugiau, nei keliais maloniais pokalbiais. Noriu tiesiog išrėkt: draugystė neturi būt SAVANAUDIŠKA. Kaip liūdna, kai susikurtas geras įvaizdis griūna. Kartu ir viskas, ką vertinai ir branginai. Keičiasi požiūris. God. Taip, tai vienas iš siaubingesnių jausmų.


damnit,kaip blogai jaučiuosi. nematau nei to tobulo veido, drugeliai manyje miega, arba juos išvis sunaikino kokia nors skrandžio rūgštis. nusivylimas žmonėm. n e ž i n o b y b ė. ir daug dalykų, kuriuos reikia apmąstyt, o tam, žinoma, nėra laiko.
By the way, turbūt dar neminėjau, so, atsisveikinu su viešuoju blogu, ar tuo, kas iš jo liko. Gaila, kad viskas taip gavosi, ir geriausius įrašus teko ištrint dėl kelių žmonių akių. Nuo šiol rašysiu SAU, o jei labai norėsit, gal ir su kai kuriais iš jūsų pasidalinsiu. Anyways, sėkmės bloggeriavime, ir visame kitame. atią.
ps.  misteri 
!n54n3, Tu visada laukiamas mano bloge. bet kuriam.


14 komentarų:

  1. i don't know why, i dont know how, but end touched my heart, no it's not a touch, it's a kick, a shot, a grenade. i feel ruined. when one day i came to this blog, my mind was like: hey, that is part of me. and now, few day's latter, this blog is going down, i am going down, i were just writting a message: "- Damn, i Think I Love You -
    These words are all I have so I'll write them
    So you need them just to get by" but i think this doesnt make sense anymore...
    P.S. Please, Don't Do This

    AtsakytiPanaikinti
  2. hey, did you read that note below? I'm leaving this, but not leaving you. You must come with me in my new blog. Better blog. Alright?

    AtsakytiPanaikinti
  3. why are you asking if "i MUST come with you to your new blog. better blog.
    P.S. jutau meile daugybe kartu, bet kai myliu tave, viskas kažkaip kitaip, tiesiog norisi visa tai išrėkti visam pasauliui, išrėkti visam pasauliui, kad aš tave myliu

    AtsakytiPanaikinti
  4. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  5. pala, blogų yra ir daugiau!? :D

    AtsakytiPanaikinti
  6. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  10. so now, when you know how old i am you just want to throw me away, right?
    P.S. Please Answer. That's All What I Want To Know, Please.

    AtsakytiPanaikinti
  11. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  12. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  13. how many times i have to say that i love you, that you realize, that i love you? :D
    P.S. im not joking.

    AtsakytiPanaikinti
  14. Čia fainas blogas, kodėl tu ji uždarai!? :D

    AtsakytiPanaikinti